Joriene Beks

Joriene Beks heeft Bedrijfskunde gestudeerd met als afstudeerrichting Strategisch Management. In de rol van consultant begeleidt zij al 20 jaar organisaties in het ontwikkelen van zelflerend vermogen en psychologische veiligheid. Joriene is samen met Hans van der Loo auteur van de bestsellers ’Psychologische veiligheid’ en ‘Veldgids Psychologische veiligheid’. 
Met haar organisatie Securing Candor vergroot ze de beweging op het gebied van psychologische veiligheid met een extra instrument de meertalig ontwikkelde blended learning voor teamleden, teams en leidinggevenden. Samen met Orly Polak heeft Joriene een nieuw boek geschreven ’’Veilig voelen, veilig zijn”.

 

Mirjam Decoz

Mirjam Decoz is juridisch expert en advocaat op het gebied van grensoverschrijdend gedrag. Al jaren staat ze slachtoffers bij en pleit ze voor betere regelgeving op dit terrein. Ze is voorzitter van klachtencommissies en adviseert en begeleidt organisaties op strategisch en juridisch niveau en werkt aan een nieuwe druk van de juridische gids seksuele intimidatie. Mirjam is voorzitter van de commissie die bij Ajax een cultuurverandering in werking zet en recent heeft ze bij het Meldpunt Mores een nieuw bestuur samengesteld.  

Foto Linda Stulic

Caroline Koetsenruijter

Caroline Koetsenruijter is jurist, onderzoeker, adviseur en activist op het gebied van sociale veiligheid met agressie als expertise. Ze schreef drie bestsellers: ‘Jij moet je bek houden!’, ‘Het Agressieparadijs’ en ‘Giftig gedoe op de werkplek’. Ze is 15 jaar als mediator actief geweest en heeft als missie een veilige werkplek voor iedereen. 

Foto Linda Stulic

Alie Kuiper

Alie Kuiper is bedrijfskundige en gespecialiseerd in de aanpak van ongewenste omgangsvormen op het werk. Zij adviseert organisaties over beleid op dit terrein en is vanuit Nederland betrokken bij de ontwikkeling van ISO 45003: een managementsysteem voor de aanpak van psychosociale risico’s op het werk. 

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren